US Insurance Giant med $ 28,6 milliarder i indtægter køber $ 100 millioner værd af Bitcoin

12. Dezember 2020

Massachusetts gensidige livsforsikringsselskab – et 169-årigt forsikringsselskab, der genererede 28,6 mia. $ I omsætning i 2019, har købt 100 mio. $ Bitcoin Lifestyle fra sin generelle investeringskonto, Wall Street Journal rapporterede den 11. december.

MassMutual Bitcoin påtegning

En godkendelse af Bitcoin og MassMutual slutter sig til andre offentlige virksomheder, herunder MicroStrategy og Square, der har investeret et betydeligt beløb i det digitale aktiv.

Forsikringsselskabet investerede kun 100 millioner dollars fra de ellers 239 milliarder dollars, det har på sin generelle investeringskonto. Det kan være et ubetydeligt beløb, men fortsætter med at demonstrere, at Bitcoin modnes og er sikkert. Det er en afvigelse fra tidligere fortolkninger, hvor Bitcoin betragtes som et hvidvaskningsværktøj.

Forklaringen af ​​deres beslutning sagde forsikringsselskabet, at dette var en del af en bred strategi for at diversificere og udnytte nye muligheder.

Fremme af deres køb var NYDIG, et New York-baseret fondsadministrationsfirma, der administrerer omkring 2,3 milliarder dollars af Bitcoin og andre sortiment af kryptokurver.

MassMutual har også investeret 5 millioner dollars i fondsforvalteren til en minoritetsandel. Selvom der ikke blev nævnt nogen navne, sagde CEO for NYDIG også, at andre forsikringsselskaber har købt Bitcoin fra deres generelle konti.

Det største godkendelsesstempel

Administrerende direktør for River Financial – Alexander Leishman, tog til Twitter og sagde forsikringsgiganten er „det største godkendelsesstempel endnu.“

Han citerer forsikringsselskabernes konservative natur, og hvor beregning de er, når de investerer i ukendte farvande som digitale aktiver.

Sammenlignet med traditionelle aktiver som obligationer eller aktier har Bitcoin eksisteret i cirka 11 år. Det er dog i løbet af denne tid, at dens værdi er eksploderet og tilføjet en million procent og overgår alle andre aktiver i det sidste årti.

Den generelle investeringskonto er, hvor forsikringsselskaber bruger til at udbetale krav, der opkræves af forsikringstagere.

„Ved at investere i Bitcoin har MassMutual effektivt signaleret, at Bitcoin betragtes som sikkert og flydende nok til, at de største, mest konservative institutioner i verden kan foretage en tildeling.“

Som BTCManager rapporteret, kommer nyheden varmt i hælene på Fidelity Digital, der gør det muligt for klienter med BlockFi-konto, herunder minearbejdere, at låne kontanter med BTC som sikkerhed.