Makro investor stærk del af Bitcoin bull run er ikke startet

24. Januar 2021

Global makroinvestor: Den stærke del af Bitcoin bull run er ikke engang startet endnu

Bitcoin har overgået de fleste investorers forventninger. Aktivet er steget fra under $ 10.000 til over $ 40.000 på det nuværende højeste niveau i de sidste par måneder.

Og mens det nuværende fald til $ 11.000 måske ligner en „top“ på længere sigt, siger en global makroinvestor, at den „stærke del af Bitcoin bull run endnu ikke er begyndt.“

Investor: Den „stærke del“ af Bitcoin bull run er endnu ikke startet

Nummer 1-kryptokurrency er nu i en usikker position efter at have trukket mere end $ 10.000 tilbage fra sit højdepunkt på tidspunktet for denne skrivning. Efter at Bitcoin havde ramt $ 20.000, var en korrektion på $ 10.000 nok Bitcoin Revolution til at starte et treårigt bjørnemarked – men denne gang kunne det meget vel være anderledes.

Selv efter at have flyttet fra $ 10.000 til $ 40.000 på få måneder, påpeger den globale makroinvestor Dan Tapiero, at det meste af den stærkeste del af Bitcoins nye uptrend endnu ikke engang er „startet“.

DTAP Capital-grundlægger, med over 25 års global makroinvesteringserfaring, henviser til nylige kommentarer fra skaberen af ​​stock-to-flow-modellen, hvilket indikerer, at den månedlige RSI endnu ikke er ”point of no” Vend tilbage „.

Aktie-til-flow-modellen oprettet af aliaset Plan B er baseret på aktivets digitale knaphed og forudsiger priser på $ 300.000 pr. BTC og mere inden for det næste år eller senere.

Imidlertid er selve modellen ikke, hvad Tapiero direkte henviser til – den fremhæver i stedet kryptokurrencyens manglende volatilitet, som den normalt er berygtet for.

Tapiero henleder opmærksomheden på tidligere sammenligninger, der viser, at volatiliteten er højest i nærheden af ​​langvarige toppe. Ikke kun er Bitcoin ikke i nærheden af ​​den høje volatilitet, som aktivet kan opnå, volatiliteten er kun lige begyndt at registrere i forhold til tidligere cyklusser.

Som Tapiero antyder, kan dette betyde, at en meget stærkere bevægelse er nært forestående, når den aktuelle korrektion er kølet ned.

I de kommende måneder kan dette give det momentum og den interesse, der er nødvendig for at skubbe kryptovaluta ned til de priser, som model-til-flow-modellen forudsiger – når både det månedlige relative styrkeindeks og volatiliteten rammer et Stigning i niveau set tidligere, men ved nuværende prisniveauer.

På den anden side, jo flere mennesker køber Bitcoin, jo mindre ustabil prisen vil være, og jo mere netværket accepteres, jo flere mennesker køber Bitcoin fra eToro.

Er dette slutningen på fortidens ustabile Bitcoin – eller, som Tapiero hævder, er styrken ikke engang startet på dette tidspunkt?