Kjøp Bitcoin og Ethereum, hevder industriutøvelse etter BitMEX-ledet krasj

20. Oktober 2020

Crypto-derivatplattform BitMEXs kamp med amerikanske myndigheter tok en toll på Bitcoin- og Ethereum-markedene.

US Commodity Futures Trading Commission torsdag inngav strafferettslige anklager mot eierne av BitMEX, og beskyldte dem for å legge til rette for hvitvasking og andre ulovlige økonomiske transaksjoner. Nyheten fikk derivathandlere til å ta ut mer enn 25 millioner dollar i Bitcoin Profit fra kontoene sine på BitMEX.

Samtidig falt den åpne interessen for den Seychellene-baserte børsen også betydelig, med Bitcoin- og Ethereum-kontrakter som rapporterte henholdsvis $ 100 millioner og $ 424 millioner likvidasjoner fra og med denne fredag morgenøkten.

Likvidasjonene fulgte et dramatisk fall i prisene på både Bitcoin og Ethereum. BTC / USD på fredag ​​falt til en flerukers lav nær $ 10,363 i et salg på 4,46 prosent. På den annen side hadde ETH / USD flere tap ved å slippe 9,5 prosent fra torsdagens topp.

Kjøp Bitcoin Dip

Simon Dedic, medstifter av det kryptofokuserte forskningsfirmaet Blockfyre, sa at både Bitcoin og Ethereum falt på grunn av negativ mediedekning om BitMEX. Han bemerket at eiendelene har stor sannsynlighet for å beholde sin bullish bias så lenge „smarte mennesker“ kjøper dip.

„Når du forstår at media ikke er noe annet enn en kraftig markedsmanipulator, kan du begynne å motvirke det,“ sa Mr. Dedic. “Ikke-reflekterende mennesker får panikkdump med frykt som utstråler nyheter, smarte mennesker gjør banken på det. Å kjøpe hver dip av BTC & ETH, har FA ikke endret seg. „

Med FA henviste Mr. Dedic til kryptovalutaenes langsiktige grunnleggende aspekter. Både Bitcoin og Ethereum økte høyere i år etter å ha tatt signaler fra globale sentralbankers ekspansive pengepolitikk. Spesielt Federal Reserve drev kryptorallyet ved å kunngjøre ultralave renter og uendelige obligasjonskjøpsprogrammer.

Ethereum overgikk imidlertid Bitcoin-prisrallyet på grunn av tilknytningen til den nye desentraliserte finansnæringen. Som et blockchain-prosjekt støtter Ethereum et flertall av DeFi- og stablecoin-prosjekter på sin offentlige hovedbok.

Upside Intakt

En vanlig oppfatning over kryptomarkedet ødela den siste tiden for sin evne til å modnes til en langsiktig bearish trend. Som Mr. Dedic bemerket andre observatører at Bitcoin og Ethereum kunne øke høyere til tross for det siste tilbakeslaget.

„Enhver oppside på bitcoin vil bli solgt inn til sub 10k,“ sa en pseudonym handelsmann. „Den eneste ugyldiggjørelsen er et rent tilbakeblikk over den månedlige åpne ~ 10.8k Høyere tidsramme. Jeg er dum bullish og faller ned i 8-9k. Jeg vil være en stor kjøper.“

Ethereums positive korrelasjon med Bitcoin sørget også for et lignende oppadgående utfall for ETH / USD.