Skip to content

En kryptotjurmarknad är i horisonten, det är skälen till varför!

Crypto Bull Market News: Den kryptovaluta marknaden drabbades två stora bakslag nyligen. Två av de mest populära krypto-hedgefonderna lämnades abrupt utan förklaring. Trots detta erbjuder den nuvarande atmosfären institutioner och institutionella investerare den största möjligheten att komma in i rymden.

Medan investerare springer för gränsen från traditionella marknader, som den pandemi som orsakar förödelse på ekonomier världen över, kryptoinvesterare laddade med kontantvinster i konstant kryptomarknad tjur körningar.

Eftersom aktierna lider av dubbelsiffror som tappats från handelsmarknader som Nasdaq och andra globala marknader, utgör Bitcoin och altcoins underskattade möjligheter för investerare som är villiga att ge tillväxtmarknader; som den snabba kryptovalutorindustrin ett skott.

Kryptomarknaden har sett många tjurkörningar tidigare, men branschexperter har förutspått några helt olika tjurkörningar den här gången. Under de kommande tolv till arton månaderna verkar två mycket lönsamma kryptomarknads tjurkörningar överhängande.

Projekterad crypto bull market # 1

Mellan 2017-2019 led kryptomarknaden av en spegling av krypto-bedrägerier. En tillströmning av „omedelbara“ och bedrägliga projekt lurade investerare, och de som söker får „snabba snabba“ system på mer än 4 miljarder dollar. Den siffran är bara för 2019.

Majoriteten av dessa projekt, utan några fall eller användning av verklig användning, var beroende av spekulationer och enorma marknadsföringsinsatser för att göra vinst. „Pump-and-dump“ blir en vanlig term för dessa skapade-över-natt-projekt. Det visade sig, de enda som tjänade var utvecklarna och tidiga investerare … alla andra förlorade, big time.

Vissa kritiker använder Ripple (XRP), Stellar (XLM), NEO som exempel på dessa projekt. Alla tre lovade investerare enorma vinster, men ändå att leverera; även med antagande av skyrocket. Termen „kryptoturister“ har blivit populärt för investerare av dessa kryptokurser.

Men genom test-och-fel har investerare blivit smartare och mer försiktiga med var de placerar sina pengar. Med en betydande minskning av bedrägliga projekt kan pengarna nu börja strömma till projekt med substans- och långsiktiga utsikter.

Miljarder av små och institutionella investerares dollar håller på att gå in på kryptomarknaden i slutet av 2020. Som ett resultat är ett kolossalt kryptomarknad tjurkörning på väg att inträffa.

Bitcoin (BTC) för att leda den andra kryptokurren

Med vänlig hälsning, Bitcoin kommer definitivt att spjutspetsen nästa kryptmarknad tjur springa. I takt med att fler stimulanskontroller fortsätter att strömma in för att korrigera ekonomiska katastrofer som skapats av den globala pandemin, kommer BTC: s pris bara att stärkas.

Men långsiktiga utsikter för Bitcoin kontra fiatvalutor ser starkare ut än någonsin. Bitcoin; mamman till alla kryptokurser, designade för sådana stunder kommer att visa sin styrka.

Medio Demarco, grundare – Delphi Digital; ett oberoende forskningsföretag för digital valuta sade det bäst för ett år sedan när han tweetade att investeringar i traditionella fiatvalutor är mer riskabla än krypto.

Dessutom kan vi före slutet av 2020 förvänta oss att några miljarder investerare som Mark Cuban och eventuellt Chamath Palihapitiya ska investera mycket mer i rymden. Båda uttryckte ett starkt intresse för att placera fler tillgångar och Bitcoins, blockchain-teknik och några få utvalda altcoins.

Den aktuella handeln med kryptomarknaden värderas till 370 miljarder dollar. Prediktorer projicerar marknaden för att nå en biljon USD $ snart. Projektet DeFi ensam har injicerat 7,3 miljarder dollar på marknaden.

Dessutom är det $ 7b parkerade i stablecoins , redo att åter komma in på marknaden snart. Vi kan bara föreställa oss vad som kommer att hända med Bitcoin ( BTC ) och den övergripande kryptomarknaden när dessa motstånd bryts.

Bitcoin: En guide för nybörj